novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2019
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA 2019
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov > Spletne povezave
Stran:   1 
Prikaz: 1 - 8 od 8
Iskanje:  
Vožnja v naravi - omejitve, 5430 ogledov

Vožnja v naravi - omejitve

Planinski skupini na OŠ Šoštanj, 5185 ogledov

Na Osnovni šoli Šoštanj delujeta dve planinski skupini in sicer mlajša in starejša. Aktivnosti obeh skupin so predstavljena na spletnih straneh osnovne šole.

Društvo tabornikov Rod Pusti grad, 7395 ogledov

Spletna stran šoštanjskih tabornikov.

Šaleški alpinistični odsek, 10137 ogledov

Spletna predstavitev Šaleškega alpinističnega odseka, ki je naslednik Alpinističnega odseka PD Šoštanj.

Planinsko društvo Velenje, 8786 ogledov

Spletne strani sosednjega planinskega društva.

Ohranimo Smrekovec, 7806 ogledov

Smrekovško pogorje je območje visoke biotske pestrosti (Natura 2000). Spodbujamo reševanje problemov ohranjanja naravne dediščine Slovenije.

Planinska zveza Slovenije, 8540 ogledov

Uradne spletne strani osrednje slovenske planinske organizacije, kjer lahko najdete mnogo aktualnih novic in drugih splošno koristnih informacij kot so koledar akcij PZS ter seznam planinskih društev z naslovi. Lahko se vključite v diskusije o razmerah v gorah in stanju poti ter greste po nakupih v planinsko založbo (žal ni možen on-line nakup) in izveste marsikaj zanimivega o planinski opremi.

GORE...LJUDJE, 9070 ogledov

Namenjene planincem, gornikom, alpinistom - vsem, ki jih zanimajo gore in aktivnosti v njih. Dnevno sveže novice, aktivnosti, leksikoni, zgodovina in povezave na sorodne strani. Glavni urednik in hkrati duša strani je Franci Savenc. V tem času najaktualnejše planinske spletne strani v slovenskem jeziku.

Stran:   1 
Prikaz: 1 - 8 od 8
V sodelovanju s Portalom sostanj.info