novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2019
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA 2019
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov >  Novice Ostale novice

11. družinski planinski tabor - razpis

Datum: 03.04.2017Število vseh ogledov: 1597

Sekcija Zlatorog Planinskega društva Šoštanj vabi družine s predšolskimi in osnovnošolskimi otroci na že 11. družinski planinski tabor, ki bo letos potekal od 30. junija do 3. julija na Valvazorjevem domu pod Stolom. Vabljeni!

Planinsko društvo Šoštanj
Sekcija Zlatorog

vabi na

11. DRUŽINSKI PLANINSKI TABOR


KDAJ: od petka, 30. junija, do ponedeljka, 3. julija 2017 (tri nočitve).

KJE: Valvasorjev dom pod Stolom 1181 m (koča s certifikatom Družinam prijazna planinska koča in Okolju prijazna planinska koča)

PROGRAM: vsak dan bodo organizirane različne aktivnosti za družine s predšolskimi in osnovnošolskimi otroki. Planinski izleti v soboto in nedeljo bodo potekali v dveh zahtevnostnih skupinah: polžki in svizci. Skupina gamsov pa se bo tokrat odpravila na pohodni tabor po osrednjem delu Karavank s ciljem, da se v nedeljo pridruži ostalim na Valvazorjevem domu pod Stolom. Ponedeljkova krajša tura pa bo skupna za vse udeležence tabora. Na taboru bomo spoznavali zanimivosti gorskega sveta Karavank ter izvajali različne družabne igre in delavnice, ki bodo zanimive tako za otroke kot tudi za starše.

ŠT. DRUŽIN: največ 10 družin s predšolskimi in osnovnošolskimi otroki.

OBVEZNA OPREMA: osnovna planinska in športna oprema, čim več igrač za igranje na prostem, športni rekviziti, glasbila, pesmarica, posteljnina, planinska izkaznica s plačano članarino za leto 2017 in obilica dobre volje.

CENA: vsaka družina poravna stroške prenočevanja in prehrane na planinski koči (27€/oseba na dan, otroci od 3. do 12. let imajo 25% popust, otroci do 3 let bivajo brezplačno), organizacijo in vodenje tabora zagotovi PD Šoštanj.

VODSTVO: Matej Kortnik, Bojan Rotovnik, Janez Kugonič

PRIJAVE: do 21. aprila 2017 na el. naslov: info@pd-sostanj.si 


VABLJENI!

Omenjeni subjekti:
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info